Centre d’Ensenyança amb cursos i tallers sobre Teràpies manuals i naturals a Terrassa.

eslogan CER Terrassa
Image Alt

Formació

Vine a estudiar a CER i converteix-te en un terapeuta professional. Formació presencial i semipresencial. Informa't sense compromís!

Programes Formatius

Centre d’ensenyança de teràpies naturals i manuals.
Cursos, tallers i seminaris de diferents especialitats.

formacio curs quiromasatge CER Terrassa
Curs

Quiromassatge

Nivell bàsic

Curs d’iniciació al mon del massatge i a una professió amb futur, que es basa en l’aplicació de maniobres de variada intensitat i durada sobre el teixit muscular i conjuntiu, per aconseguir recuperar el to muscular i disminuir tensions.

Estudi teòric i pràctic de l’anatomia i de les diferents tècniques pròpies del quiromassatge: percussions, pressions, amassaments, friccions, estiraments…

Una classe pràctica on es pot assistir a una dissecció, i possibilitat de col.laborar en esdeveniments esportius.

Qualsevol persona interessada en el treball i coneixement de les tècniques manuals del massatge.

Curs 9 mesos (140 hores) / Curs 6 mesos (96 hores)

Nivell avançat

Curs de perfeccionament de la tècnica del massatge per conèixer com s’intirrelacionen músculs, ossos, lligaments, tendons, fàscies… i a partir d’aquí, poder solucionar les diferents patologies i disfuncions que els afecten.

Formació avançada en anatomia, fisiologia, patologia i massatge, a més de l'especialització en tècniques manuals complementaries.

Possibilitat de col.laborar en esdeveniments esportius.

Quiromassatgistes, consultors privats, clíniques, centres esportius, etc.

Curs 9 mesos (140 hores) / Curs 6 mesos (96 hores)

Curs

Reflexologia

En aquest curs s’aprèn la tècnica de la Reflexologia podal i de la mà, on cadascuna de les parts i funcions del cos està representada pel seu punt reflex corresponent a les àrees distals, molt especialment en els peus.

Formació teòrica-pràctica sobre diversos tractaments per cada una de les zones. També s’ensenyen tècniques específiques per a nens i fitoteràpia (plantes medicinals) per complementar cada un dels tractaments treballats.

Es practicarà amb casos concrets per adquirir la seguretat necessària per poder exercir la professió.

Qualsevol persona interessada en el treball i coneixement de la tècnica de la reflexologia.

9 mesos (140 hores)

formacio curs reflexologia CER Terrassa
Curs
Curs

Drenatge limfàtic

Aprenentatge d’aquesta tècnica manual on mitjançant moviments manuals rítmics i seqüencials sobre el teixit conjuntiu s’augmenta la capacitat de reabsorció per part del sistema limfàtic i s’afavoreix la descongestió.

Formació teòrica-pràctica sobre com tractar edemes, limfoedemes, síndromes dolorosos post-traumàtics, hematomes, cirurgia estètica, cel·lulitis, liposucció…

Possibilitat de col·laborar en esdeveniments y activitats externes.

Quiromassatgistes, consultoris privats, clíniques, centres d’estètica i en general a tota persona relacionada amb les teràpies manuals que vulgui combinar-lo amb d’altres tècniques.

9 mesos (140 hores)

Curs

Cursos de curta durada

Massatge esportiu - 6 mesos

En el curs de massatge esportiu ens centrem en el reconeixement de les possibles lesions, agudes (recentment produïdes) o cronificades. Aprendrem sobre anatomia i el massatge del teixit profund, massatge en estirament i cyriacs.

Dirigit a tot terapeuta manual que vulgui aprofundir dins del massatge dirigit al món de l'esport.

6 mesos (96 hores)

Flors de Bach - 6 mesos

El curs es basa en la teoria del Dr. Bach que demostra el mecanisme mitjançant el qual les flors tenen una acció vibracional que actua sobre el camp energètic de la persona, harmonitzant-lo quan aquesta es troba en desequilibri. 

Àmplia informació sobre cada una de les 38 essències florals que actuen a nivell mental, emocional i físic. També s’aprèn l’elaboració de preparats que es poden emprar en forma de dissolució per ingerir, incorporar a cremes o gels, entre d’altres.

6 mesos (70 hores)

Massatge neurosedant - 1 mes

Senzilla tècnica de massatge amb un gran efecte de relaxació sobre el sistema nerviós i equilibri energètic. S’utilitzen vàries tècniques com la respiració, la kinesiologia, la gemoteràpia, la cromoteràpia, l’aromateràpia i el Dien Chan. Un molt bon complement per realitzar després de qualsevol massatge tradicional o, senzillament, per aconseguir un moment de pau i relaxació. 

Aprendrem les manipulacions bàsiques del massatge neurosedant que equilibra el sistema nerviós. A més treballarem tècniques molt senzilles per un equilibri àuric transpersonal a través del xacres.

1 mes (17 hores)

Tallers i Seminaris

No has trobat el curs que buscaves? Posa't en contacte amb nosaltres i pregunta pels nostres cursos i tallers. Formació variada i adaptada a les necessitats i sol·licituds del alumnes.

opinió Jennifer exalumna CER Terrassa

M'ha agradat molt formar-me a CER Terrassa. He conegut una forma diferent d'aprendre i a gent nova molt agradable. El professor, Xavi, fa les classes molt amenes i t'ajuda en tot. Tornaria a repetir l'experiència!

Jennifer Exalumna

Estic molt orgullosa de tot l'après a CER, per a mi va significar un abans i un després. Escola familiar dirigida per Xavi, quiromassatgista professional. Felicitats per la bona feina i molta sort!

Antonia Massatgista & Terapeuta
review-Jordi Evangeli - CER Terrassa

Escola totalment recomanable si et vols formar i dedicar a les teràpies naturals i manuals. Ensenyament de qualitat amb molta flexibilitat d’horaris i excel·lent metodologia. Un luxe que la tinguem a Terrassa.

Jordi Exalumne

Demana informació

Omple el següent formulari en línia i sol·licita informació. Tria el curs en el qual estàs interessat i indica què vols saber: preus, horaris o qualsevol altra informació.

contacte informació CER Terrassa